Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
pretpostavljam da ovde ima josh ljudi koji pikaju fudbalicu,a ja stvarno vec duzhe vreme razmishljam i zamishljam da se skupi neka ekipa i da se igra fuzbala,te ljudi hajte da se izorganizujemo iznajmimo halu, izbacimo energiju dovedemo cice da navijaju :sise: :lood: , igra se 4+1 u meshanoj ekipi ili 5+1 u zhenskoj ekipi... zainteresovani upishite se:D
:gol: :gol:

pa posle naravno na pivo:opatica:
Korisnikov avatar
By Delete
Upisana.
I zelim dres sa brojem 9. :D
Korisnikov avatar
By Shmi
Takodje me upisite ali ja vec imam dres i ne menjam ga! :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja se vec neko vreme mislim da otvorim ovakvu temu... Levi (a pride i levonogi) napadac, vama na usluzi. :D
Korisnikov avatar
By Shmi
OOoooo Jovana! Ti u moju ekipu nema veze sto si femme! :lol:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Jao i ja bih... :chestram:
Pretpostavljam da se to odrzava u Beogradu??
Nisam dugo igrala fudbal, ali bila sam veliki talenat:balerina: :balerina:
Probajte nesto organizovati, ja podrzavam!
Korisnikov avatar
By Winter
Evo i ja.....čak se ponuđavam da se raspitam oko sale (ne znam sta vas zanima, neki balon koji je jeftinji ili Banjica, Sumice....tamo bi termin od sat vremena trebao da je oko 6000 - 7000 hiljada....a za balon oko 4000, ali sve zavisi od vremena....jel pre podne, vikend, navece itd...), mada sad kad je lepo vreme (ne racunam ova dva poslednja dana) moze da se igra i napolju (ima ok ogradjen teren na 25-om maju...ili neki od terena na Adi , samo tu treba da se dodje ranije, jer tereni budu zauzeti...)...........
By Çâðê_DUP
pa paz ovako,ja sam iz pvo-a,tu postoji gomila terena na misi(pritom tu oma staje voz), mi smo tamo imali treninge tu ti je kao neki sportski centar,betonski tereni mali fudbal sasvim ok varijanta, mada sam ja za varijantu balon, ali malo je sat vremena :eya:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ALTER_EGO
betonski tereni mali fudbal sasvim ok varijanta
betonski tereni+forumska ekipa=krv do kolena
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja stvarno nemam vremena u poslednje vreme, ali volim

Svoje mišićave noge imam isključivo zbog fudbala ... Ko je u pubertetu i ima mršave noge, obavezno na fudbal :)

P.S. Volim da igram, ne volim da gledam na TVu ... čudno
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Betonski teren je isto ok, ja licno nemam nista protiv. Ali se balon cini kao najprihvatljivija opcija za vecinu.

Da li neko vodi evidenciju o tome ko bi isao?
By Çâðê_DUP
za sada nas ima 7-8....
Korisnikov avatar
By starky
meni odgovara svaka podloga.igram extra...:lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by starky
meni odgovara svaka podloga.igram extra... :lol:
:doh: :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by PlasticBrain
Rezultat ce biti kao da se igrao rukomet...

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cigareta:
Hoces da kazes- bice zabavno? :cigareta: :spank:
Korisnikov avatar
By Winter
Ajde,posto vidim da nas ima zainteresovanih, dajte posaljite na u2u ili ovde, svejedno, gde vam odgovara,koji deo grada, pa da tamo potrazim teren ili balon...i da se raspitam o ceni......i naravno koji dan i kao sto vec rekoh,koje vreme (satnica) vam odgovara.....
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by the1whowished
:zvezdas: Ja necu sa tobom u tim. :)
Ali ja hocu....:lizalica:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by the1whowished
Originally posted by PlasticBrain
Rezultat ce biti kao da se igrao rukomet...

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cigareta:
Hoces da kazes- bice zabavno? :cigareta: :spank:
Nadam se... :dance:

Haha, posto nesam iz Bg, tako mi je svejedno... :D
Kao sto sam rekla, radi svih, mozda najbolje u balon.
Dan, vreme, kako vecini odgovara, meni licno svejedno. Ali poslepodne...
Korisnikov avatar
By Winter
I tako ovaj dogovor nigde nije stigao...jer svi bi, ali niko ništa konkretno ne govori...aman,ajte ili da se dogovrimo ili da se sve batali.....
Korisnikov avatar
By Winter
U Sportskoj akademiji „Balašević“, recimo, kažu da pored ekipa koje igraju dugo, ima i onih koje svrate samo ponekad, pa postoji velika šansa da, ako se zainteresovani jave nekoliko dana ranije nađu slobodan termin u bilo kom periodu. Cena za sat vremena do 16 sati iznosi 2.500 dinara, a posle toga 3.000.Sa druge strane, u balonu Veslačkog kluba „Crvena Zvezda“ na Adi Ciganliji, koji ima najveći teren u gradu (44 sa 22 metra), trenutno su svi termini zauzeti osim subote od 23 časa. Sat vremena je 4.500 dinara, ali termini od 23 sata su 3.000, a igračima su na raspolaganju dve svlačionice. Balon „Derbi“ u Mirijevu iznajmljuje samo termine posle 17 časova i stoje 4.000 dinara. Još uvek nisu u potpunosti popunjeni, a igračima za slučaj da nemaju loptu daju svoju. U balonu „Kej“, koji se nalazi na Zemunskom keju preko puta Lida, ostali su samo termini u nedelju od 17 i 18 sati, koji koji koštaju 5.800 dinara. Imaju dve svlačionice, a igrači sem lopte dobijaju i markere. Takođe u Zemunu, u sklopu istoimenog restorana nalazi se „Milutinac“. Cena za sat vremena do 16 sati je 3.000, dok su kasniji termini 4.000 dinara. Kako kažu, trenutno su im svim danima slobodni termini od 23 časa i subota od 18 sati. U Zemunu se nalazi i „Vandini“, gde je teren predviđen za „pet plus jedan“, a cena sata je 3.200 dinara. U balonu „Crno“ u Ulici omladinskih brigada, do 17 časova cena je 3.000 dinara, dok posle raste na 4.500. Imaju četiri svlačionice, tako da i ekipe koje su završile i koje počinju termin imaju svoju. Trenutno imaju samo dva slobodna termina, petkom od 23 (3.000 dinara) i nedeljom od 17 sati. U „Taliji“ koja se nalazi u Ulici Tošin bunar, svim danima su slobodni termini od 23 časa, a lako se može naći i neki pre 17 sati. „Altina“ koja se nalazi na Pazovačkom putu, pored balona nudi i iznajmljivanje sale. U balonu je teren sa velikim golovima i igra se „četiri plus jedan“, dok su u sali mali golovi i predviđena je za dve ekipe od po četiri igrača. Cena sata u sali je 2.000, a u balonu 2.800 dinara. Na Autokomandi je „Foot“ gde sat vremena stoji 4.500 dinara, a još uvek su slobodni termini svim radnim danima od 23 časa, subota od 21 i 22 i utorak od 17 sati. Sat vremena u „Imperiji” na Kanarevom Brdu pre podne stoji svega 2.000 dinara i ima još slobodnih termina, dok je posle 17 časova cena 3.500. Na Zvezdari kod FK „Trudbenik“ nalazi se istoimeni balon, koji radi od osam ujutru pa sve do jedan posle ponoći. Ima dva terena, veći koji je 20 sa 40 metara i manji na kome se igra „4 plus 1“. Cena sata na velikom terenu od osam do 17 časova je 2.500, od 18 do ponoći je 4.500, dok je poslednji termin 3.000 dinara. Cene na malom terenu su jeftinije za po 500 dinara. Ovde su skoro svim danima slobodni termini od 17 i 24 časa. Pored ovih balona, treba spomenuti i „Milvol“ u dvorištu Šeste beogradske gimazije u Ulici Milana Rakića, zatim balon na stadionu F.K. „Sinđelić” u Ulici Vojislava Ilića, „Ada huju“ u Višnjičkoj ulici, balon u Južnom bulevaru, kao i „Atletiko“ u Borči.

Cene su za prošlu godinu, tako da su sad eventualno 10-15% više,ali nije nužno.......eto ga otprilike spisak sa terenima...pa dajte sad recite gde bi vam pasovalo.....hvala
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ljudi, bilo bi zanimljivo i naci se, eto, i u Tosinom bunaru i u Zemunu i...
Hajde!
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Ja bih bila od neke koristi ovde, ali stvarno nemam pojma gde je neka od ovih lokacija. Gde god da se treba naci, dovuci cu se nekako. Ali ne mogu da predlazem nista.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!