Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Prvi će na Povorci ponosa marširati...

1. Crvena Zvezda
1
13%
2. Dinamo
5
63%
3. Hajduk
1
13%
4. Partizan
1
13%
Korisnikov avatar
By Srklet
http://www.radiosarajevo.ba/novost/8683 ... adi-ponosa" target="_blank

FC Liverpool jučer se upisao u historiju kao prvi klub iz Premijer lige koji je službeno podržao Paradu ponosa, objavljeno je na njegovoj službenoj stranici.
Klub je stao protiv homofobije tako što su njegovi predstavnici marširali na Paradi ponosa u Liverpoolu, a za tu priliku je napravljen i poseban transparent. Osim toga, klub je još u julu najavio da će i novčano podržati organizaciju Parade ponosa u svom gradu, a sve s ciljem razračunavanja sa stereotipom da su fudbal i grupe fudbalskih navijača najjači bedem homofobije.

:hiphip:

od kojeg kluba tzv. velike četvorke bivše jugoslavije očekujete da prvi krene stopama liverpoola? :bubbles:
Korisnikov avatar
By spliff
glasovao sam pod 1
ionako nas grobari vec neko vreme zovu geljije... da zvezdini navijachi imaju gram mozga trebali bi to da iskoriste
Korisnikov avatar
By Mia123
Bravo za Liverpul. Gays will never walk alone. :awesome:

Da nam je ostao Stanojević, glasala bih za Partizan, on je, koliko znam, jedini trener koji je rekao da nema apsolutno ništa protiv gejeva u fudbalu. :D Doduše, u istom intervjuu je napomenuo da nikad ne bi prijavio Mladića. :shrug:
Korisnikov avatar
By gossip
nece se tako nesto desiti ovde u skorije vreme...barem ne u srbiji

tako da neka bude 2.
By zmeu
alo bre srbi, kakav dinamo? pa oni su građanski hrvatski nogometni klub croatia hašk dinamo. :drama: zdravko mamić? pederi = baletani i tekstopisci.. i slično.

Ja glasam za Hajduk, zato što tu Dalmatinci ludi i nepredvidivi. Prvo oće da te kamenuju, pa bi da ih jebeš u dupe. Dakle, ja glasam da će oni prvi da marširaju.. u Split Pride.

Glasao bih ja i za Zvezdu, al jebiga, morate prvo da imate paradu pa da imaju gdje da marširaju. :giggle:
Korisnikov avatar
By bern
kao peder o fudbalu mogu da nagađam o svim temema, pa tako i ovoj.
By zmeu
pa kakve veze ovo ima sa fudbalom, ovo je čista sociologija meets pederluk :D
By zmeu
Pa da li u anketi glasaju Srbi ili otvarači anekta? :srba:

Inače, ja misim da doista svako zna koja su bila "the big four" fudbalska kluba u Jugoslaviji. :peace:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Svi fudbaleri sa ovih prostora su ista govna, tako da ne verujem da će se scenario kao s FC Liverpulom nekad ovde desiti.

Generator slučajnih brojeva izbacio mi je 4. Partizan pa sam zato glasao za tu opciju.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420254#p2420254]Kiborg napisao:[/url]Svi fudbaleri sa ovih prostora su ista govna
nisu baš svi :kada:
http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/ta ... fault.aspx" target="_blank

- Mi smo tu da pružimo ljudima podršku unutar naše zajednice, a kada budemo spremni, izići ćemo u javnost. Ipak, nismo potpuni anonimci. Prije nekoliko mjeseci bili smo domaćini jednodnevnoj konferenciji LGBT sportskih skupina pod nazivom Conte(s)x)ting Sport koja se bavila temama inkluzije, različitosti i održivosti kroz akciju i promjenu u sportu. Okupili smo stotinjak sudionika iz regije, Europe i SAD-a, od bivših profesionalnih sportaša, članova sportskih odbora, predstavnika LGBTIQ udruga, znanstvenika... Tako su na konferenciji govorili Ivan Ergić, srpski nogometaš, John Amaechi, bivši košarkaš, koji je osim po sportskim uspjesima poznat i kao prvi NBA igrač koji je javno priznao da je gay i drugi.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420253#p2420253]zmeu napisao:[/url]Pa da li u anketi glasaju Srbi ili otvarači anekta? :srba:

Inače, ja misim da doista svako zna koja su bila "the big four" fudbalska kluba u Jugoslaviji. :peace:
Aaaa...izvini kolega forumaš, mislio sam da misliš na konstrukciju ankete a ne na njezine rezultate. Nisam upoznat sa rezultatima ankete a nisam uzeo u obzir činjenicu da neki od forumaša i jesu. :D :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!