Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

nekako sam se juce pokrenuo... i kako sam krenuo sa forumom, zeleo sam da uradim jos nesto.
celu noc sam pravio, zaspao i jutros dovrsio, malopre...
ovo je moja prica, i zasto je sve tako komplikovano kako jeste...
Korisnikov avatar
By No_Stress
Meni ovo bas super...i muzika...i tuzno, a tek sam ustao ne mogu sad plakati aman!
Korisnikov avatar
By Madonna
lepo je.
šta je bilo, bilo je, ne vredi ti da se kaješ. čemu? nemoj da ponoviš greške, jasno je tebi sve, samo konačno POČNI da živiš iskreno i oslobodi se iz tog kaveza koji si većinom ti napravio.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Veoma emotivan klip, iskren, ali i pun samosazaljenja. Svi smo mi to isto manje-vise prosli, vreme je da sutnes sebe u dupe (jer nisi bas vise klinac) i krenes dalje kroz zivot.
Nadam se d ti je nakon pravljenja i postavljanja ovog klipa neko kamence palo sa srca.

Izgleda da nekim ljudima ormar posebno tesko pada, jer u zivotu nisu naucili da budu neskreni i da lazu, a drustvo te uci da cutis, jer si bolestan i da treba da ostanes izmedju 4 zida.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
divan klip. najtezi korak si ucinio.. mozda kasnije od drugijh, ali nikad nije kasno zavoleti sebe, a onda i pruziti svoju ljubav drugima. Drzim ti fige da ne odustanes od sebe :)
Korisnikov avatar
By constantine
nadam se da ce ovaj video mnogi da pogledaju :(

anhe mogao bi ti da ga postavis na sajt
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Lep video.
Slažem se sve sa MDNA.
Uzmi svoj život u svoje ruke, i uredi ga onako kako tebi odgovara. Sve zavisi isključivo od tebe i od tvog zalaganja, prema tome, definiši ciljeve i kreni u akciju.
Korisnikov avatar
By Laerem
Pa pošalji taj klip svojim najmilijima.

A ono od čega ti patiš najviše je strah. Ili slabost. To su u osnovi sinonimi. A strah je jedna iracionalna stvar; ne u smislu da ne postoje stvari kojih se ne treba bojati, ili da on nema svoju funkciju. Ali nikakvim argumentima ne možeš iči protiv njega. Protiv straha se ide samo hrabrošću, slijepom vjerom na kraju koje ne znaš što će se dogoditi. Prihvatiti da ti outanje neće dovesti ništa dobro - to je hrabrost. A živiti u hrabrosti je mnogo zdravije nego živiti u strahu, bez obzira na rezultate.
Korisnikov avatar
By dbgd83
ne znam sta da kazem, hvala vam svima od srca!
moje autovanje je odlican sajt!
hvala svima <3
Korisnikov avatar
By Chaotic
Prica je stvarno puna emocija i predstavlja sustu realnost danasnjeg sveta. Ja sam donekle u istom stadijumu autovanja, mada sam znatno mladji od tebe. Jedino sto mogu da ti kazem jeste da pratis svoje emocije, jedino ti one mogu pokazati pravi put. Uvek ce biti ljudi koji ce te na svakojake nacine sputavati, ali ti si taj koji odlucuje da li ces se navoditi njihovim komentarima ili ces pratiti svoje srce. Da, svet je okrutno mesto, posebno prema 'drugacijima'. Zivot nas nekada navodi na lazi, vecinom i protiv nase volje. Nikome nije ugodno da gleda u druge i da im prikazuje sebe na drugaciji nacin samo da bi bio prihvacen. Nije mi lako da svaki put na pitanje "Pa je l' ima neka nova devojka? Ko ti se svidja?" odgovoram sa "Pa bice vremena i za to, polako", a ono u sebi osecam neki gnev znajuci da moram da se pravdam jer nisam iskren. Veruj u sebe i nikad se ne predaj, nista nije izgubljeno do poslednjeg daha.
Korisnikov avatar
By gossip
video je jako lep :)
trenutno imam "posla" sa deckom koji je tvoje godiste i ima jako slicnu pricu kao ti :)
on je prosto preplasen cinjenice da bi neko mozda saznao za njega i ja pokusavam da mu razbijem taj strah
najbitnije je da se ti u potpunosti out-ujes samom sebi i da prihvatis samog sebe takvim kakvim jesi i da ne gledas svoju orijentaciju kao nesto lose samo zato sto NEKI ljudi misle tako.
nisu ti najbolje godine prosle...jos uvek si dosta mlad i imas vremena da svoj zivot izmenis na bolje...ostavi taj period iza sebe i okreni novu stranu :)
Korisnikov avatar
By ManToy
Prvo pohvale za odabir pesama pogotovo za "Hope There's Someone" koja me uvek dotuce. :( Sto se tice klipa, koncept mi je poznat a i tvoja prica s obzirom da smo isto godiste. Ja sam se autovao mojima i u vezi sam sa jednim deckom vec dve godine. Iskreno meni zivot se nije promenio na bolje posle autovanja. Ne zelim da te obeshrabrim ali jako je bitno da ako se autujes da onda to uradis mozda pre prijateljima kojima verujes nego roditeljima. Ja sam pogresio nemoj i ti. Samo hrabro!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Za pocetak je dobro sto si ti rascistio sa sobom sta i kako.. A vremenom ce biti bolje i bez cutanja, we hope so. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!