Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Dominion
niko nita ne kaze? ja dobio jedan pa me interesuju iskustva pre nego sto pridjem jajcima :kasalj:
Korisnikov avatar
By blenta
pa i ja sam hteo da ga kupim
jer cicni mi se najboli
mada craven kaze da nije mnogo odusehevljen
no ipak cu ga uzeti

ima u eurosalonu na sajmu
Korisnikov avatar
By Dominion
pa na amazonu su sve super kritike i svi odusevljeni:smirk:

dragi uzeo u inostranstvu, pa posto se nije odushevio, uvalio meni, tek da se ne baci pa nikako da ga isprobam :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
javite utiske. i ja razmišljam da kupim sebi nešto slično. :blush:

btw, prezentaciju nisam dočekao na dialup vezi. :nokti:
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by 2Q2Bstr8
btw, prezentaciju nisam dočekao na dialup vezi. :nokti:
you're missing out, prezentacija je urnebesno smeshna :lood:
Korisnikov avatar
By crawen
ja ga imam vec skoro 2 meseca, i ok je...
ali nishta spektakularno...
ochekivao sam mnogo vishe, jer znam za njega vec godinu dana, pa sam ga idealizovao... :)

Moze se kupiti u BGu, ima ga u Eurosalonu (tamo kupio), a video da Philips ima radnju i na Obilicu...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
je l' neko ima preporuku i za neki drugi trimer? video sam i onaj Braunov. meni zapravo najmanje treba za intimnu depilaciju.
Korisnikov avatar
By crawen
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Posle i pre Bodygroom-a! :)
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by crawen
ja ga imam vec skoro 2 meseca, i ok je...
ali nishta spektakularno...
ochekivao sam mnogo vishe, jer znam za njega vec godinu dana, pa sam ga idealizovao... :)

Moze se kupiti u BGu, ima ga u Eurosalonu (tamo kupio), a video da Philips ima radnju i na Obilicu...
isto, onog momenta kada su poceli da ga najavljuju i reklamiraju, ja se odushevio kao malo dete. evo vec nedelju dana kako sam preuzeo stafetu i nikako da ga isprobam.... moracu u skorije vreme, pocinju jajca da zarastaju eeek
Korisnikov avatar
By Dominion
probao sinoc, sa cesljevima radi ok, kada sam probao bez cesljeva na jajca, to govno mi je zgrabilo 'porodicne dragulje'. ta monstruozna naprava vise nece ni dotaci moje, khm, intimne delove. zilet i pena za brijanje, ni jednom se sa njim nisam posekao.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
HAhaha bzzzzzz zubarska bušilica.

nego, hteo sam da vas pitam o električnom brijaču, jel ga neko ima? Hteo bih da ga nabavim, ali ne znam da li brije temeljno kao i ručni. Nisam nešto preterano bradat (mada je 3. pubertet tek predamnom), samo što su jače dlake. ne gušće.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja imam gustu bradu i čak i brijanje sa mach3 turbo žiletom i nije baš prijatno iskustvo, a iritacija posle toga je smor.
Zato sam probao jednom aparat za brijanje sa metalnom mrežicom, ali nije ni prineti žiletu. Jeste da prilično skrati bradu, ali jednostavno nije glatko, barem kod mene. Deluje uredno - izdaleka. Plus, brijanje je neravnomerno, moraš da se prilagođavaš smeru dlake, negde ne može da se napravi dobar kontakt mrežice, pa moraš da stisneš, pa koža tu pocrveni i tako.
One aparate sa onim kružnim žiletima nisam isprobavao, ne znam kakav bih efekat bio sa njima, ali ja sam digao ruke od toga.
Da napomenem još jednom, ja imam abnormalno jaku bradu, tako da je možda i to problem.
Korisnikov avatar
By Dominion
imam onaj sa kruznim ziletima, probao ga dva puta i spakovao, meni uopste ne odgovara a buduci da je pametni philips smislio da ti aparat prvo malo chupne dlaku pa je onda secne da bi duze imao feeling glatkoce - dobra zamisao da nije onoga "chup".

zilet i pena za brijanje su zakon :up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
valjda se vremenom navikneš, kao žene kad se depiliraju.

dakle, Bodygroom = bačene pare?
Korisnikov avatar
By Allkey
Prezenacija je do jaja. :D
Korisnikov avatar
By blenta
da bodygroom bachene pare
nije toiliko dobar
kupio sam ga pre nekih po godine
Korisnikov avatar
By Dominion
mrmlj, koristim ga samo da prokrcim dzunglu, za sve ostalo zilet.
Korisnikov avatar
By blenta
jel ima negde servis
sjebaala i se mrezhica
i stalno mi ispada glava
kad zapne za moje zanosne obline
:misici:
Korisnikov avatar
By lav
ljudi ovako, ocu da kupim trimer i treba mi vasa pomoc oko izbora proizvodjaca a i modela, pa bi bilo cool da napisete iskustva ...
hocu da moze velicina da se podesava od 1mm pa ...
po mogucstvu da ne bude neki glomazan, mada nije uslov :D ajd hvala !
Korisnikov avatar
By ns.happy
e kiwi! ja sam te dodatke negde izgubio, aj' mi dash? :D da, remington je skroz ok. ja imam vec par godina.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
e kiwi! ja sam te dodatke negde izgubio, aj' mi dash? :D da, remington je skroz ok. ja imam vec par godina.
dam ti, pa ti vidi da li su kompatibilni :D Ako nisu, udeli nekom :) meni ionako ne trebaju :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!