Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ma dajte, ljudi...

Jeste da posle Sandre Bullock ne komentarisem Oskare, ali zaista - nominacija, nagrada, bilo koja za ulogu Gandalfa?!

Pa jel ste svesni vi kakve je uloge taj covek imao u karijerii? Ovde (kao i bilo ko drugi) nijednu jedinu jaku scenu nije imao u celom filmu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501222#p2501222]Mars napisao:[/url]Ma dajte, ljudi...

Jeste da posle Sandre Bullock ne komentarisem Oskare, ali zaista - nominacija, nagrada, bilo koja za ulogu Gandalfa?!

Pa jel ste svesni vi kakve je uloge taj covek imao u karijerii? Ovde (kao i bilo ko drugi) nijednu jedinu jaku scenu nije imao u celom filmu.
da bilo bi bruka da oskara dobije za gandalfa samo da bi ga dobio :tepih:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jasno mi je sve to, ali želim!
Korisnikov avatar
By antibiotic
e, ehehe , da, LOTR im je bio prvi HISHE :D
kako je trebao da se zavsi hobit?
pa isto kao i gospodar prstenova. kako god okrenes :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
upravo odgledao. ocekivao sam nesto vise, nesto divlje :sigh:
Korisnikov avatar
By smaug
^
Kako divlje crni ti? Pa citao si Hobita?
Ono jes mogao je Dzekson nije da nije...al ipak.
By Aven
Pored onakve trilogije koju smatram masterpieceom, pravit ću se da se taj se taj Hobbit nije nikad ni dogodio. Problem je što ću se morat pravit i za sljedeća dva nastavka. : D

Puno potiskivanja vidim u budućnosti. Slika :psiholog:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
vizuelno mi je jako fin. prica je sranje, kao i Gospodar prstenova.
i opet oni prelepi dzinovski orlovi koji ne mogu da ih odnesu do tacke B nego ih ostave na pola puta.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ja realno gotivim Hobita. Dobar je prvi deo :)
Korisnikov avatar
By Mage
Film je zesce sranje. Bas sam se razocarao kad sam pogledao. Jeste da je Hobbit knjiga za decu, ali opet nekako ima jasnu temu i prica je se drzi... Ovde mi se cini kao da su sve zivo izmesali i istumbali i napravili splacinu na kraju...
Korisnikov avatar
By Katengl
Ne mogu ja te raspevane patuljke. Odgledao prvih pola sata filma i udario shift + delete >> enter.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Zamisli koliko je tek meni bilo shit kad sam otishao na premijeru ,dao vecu kintu i odsedeo 3 sata uz to, ne verujuci da gledam LotR samo u dwarf verziji. Oplakao sam svaki dinar.
Korisnikov avatar
By Katengl
Svaka ti cast, ja ne bih mogao da odsedim tri sata. Najvise sto sam uspeo da izdrzim je nesto manje od dva sata kad sam gledao ono kasapljenje Sekspira sa Helen Mirren (The Tempest), a i to samo zato sto sam mogao da se smejem imbecilnosti izvedbe sa ostatkom sale. Kod Hobita ne bih ni to mogao...
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554183#p2554183]Katengl napisao:[/url]Svaka ti cast, ja ne bih mogao da odsedim tri sata. Najvise sto sam uspeo da izdrzim je nesto manje od dva sata kad sam gledao ono kasapljenje Sekspira sa Helen Mirren (The Tempest), a i to samo zato sto sam mogao da se smejem imbecilnosti izvedbe sa ostatkom sale. Kod Hobita ne bih ni to mogao...
Ma na sta da se smejem kad oko mene sve to-die-for-fans Hobita. Mislim da bi me ubili da sam pokusao da krenem iz sale.
Korisnikov avatar
By Katengl
Ne znam, ja bih im rekao da mi duvaju u rog gondora i docekao junacku smrt oberucke.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!