- 14 Jul 2012, 14:35
Vec duze vreme u gradu vidjam jednog decka koji mi se bas svidja i nikako ne mogu da provalim da li je gej tako da me to sprecava da mu pridjem. Par puta smo sedeli u istom kaficu i gledao je u mene ali ipak to nije bilo ono klasicno napadno gledanje izmedju dva muskarca pa da obojica skontamo o cemu je rec. Sinoc sam bas bio u jednom kaficu i sedeo je preko puta mene i sve vreme sam ja buljio u njega, on je skapirao da ga gledam i nekako se trudio da ne obraca paznju na to... pravio se kao da me ne konstatuje. Ipak par puta sam ga ulovio kako me gleda. Posto je kafic na setalistu i dosta ljudi prolazi pokusao sam da pratim kako se ponasa i da li snima ribe ili muskarce... ni jedno ni drugo Ipak pozdravio se sa nekim drugaricama i vidim nije bas neki alfa muzijak nego da je sa njima u nekom "drugarica" fazonu
Nasao sam mu i profil na fejsu i koliko vidim i tu je sve ok, nema slike sa devojkama vec samo sa drugaricama i vidim na osnovu nekih razgovora da ga prozivaju kako dugo nema devojku, kada ce da se zeni bla bla bla. Ceo je nekako nezan, ima i neke malo fem pokrete, mada to naravno nista ne moze da znaci.
Da li nekome pada na pamet sta da uradim? Da li mozda da mu pustim poruku na fejs i da lepo decka pitam da li je gej? HAHHAHAHHAHAHAHAH
Stvarno ne znam kako drugacije. Nemamo uopste isto drustvo pa da nekako pokusam da se ubacim i da ga tako upoznam.
Da li ima neko neki predlog?
Nasao sam mu i profil na fejsu i koliko vidim i tu je sve ok, nema slike sa devojkama vec samo sa drugaricama i vidim na osnovu nekih razgovora da ga prozivaju kako dugo nema devojku, kada ce da se zeni bla bla bla. Ceo je nekako nezan, ima i neke malo fem pokrete, mada to naravno nista ne moze da znaci.
Da li nekome pada na pamet sta da uradim? Da li mozda da mu pustim poruku na fejs i da lepo decka pitam da li je gej? HAHHAHAHHAHAHAHAH
Stvarno ne znam kako drugacije. Nemamo uopste isto drustvo pa da nekako pokusam da se ubacim i da ga tako upoznam.
Da li ima neko neki predlog?