- 02 Dec 2011, 07:36
Jel se pod patološko računa da ja, kao zvanično Hrvat, mrzim Hrvatsku kao državu stvorenu na nacionalističkoj mržnji i genocidu, mrzim hrvatski narod kao ideju po kojoj je konstituiran (primitivno pleme zasnovano na lažima o imaginarnim tisućljetnim snovima itd.), mrzim hrvatsko društvo, često sanjarim o demografskom izumiranju kompletne nacije do (nadam se) 2100. godine, ako ne i ranije, ili zamišljam da se ukida državni suverenitet i zemlja preda na upravljanje Njemačkoj, Švedskoj, Finskoj ili nekoj takvoj zemlji, kao provincija, a da se svaki trag hrvatstva zatre, po mogućnosti i oružjem...
Da često žalim za tim da 1995. Clinton nije jednostavno poslao kopnenu vojsku u Bosnu da sredi stvar, pa onda u Hrvatsku (i Srbiju) da sruši vladajuće polutotalitarne režime tenkovima i provede opsežan proces detuđmanizacije u stilu denacifikacije u Njemačkoj 1945., da HDZ bude zabranjen a 200-300 ljudi iz njegovog šireg vrha uhapšeno, osuđeno i strijeljano, da zastava i grb i ona odurna himna budu zabranjeni...
I eto tako. To su moja razmišljanja o hrvatstvu, budući da mi u dokumentima piše da sam Hrvat.
Je li to patološki? :plavusa:
Da često žalim za tim da 1995. Clinton nije jednostavno poslao kopnenu vojsku u Bosnu da sredi stvar, pa onda u Hrvatsku (i Srbiju) da sruši vladajuće polutotalitarne režime tenkovima i provede opsežan proces detuđmanizacije u stilu denacifikacije u Njemačkoj 1945., da HDZ bude zabranjen a 200-300 ljudi iz njegovog šireg vrha uhapšeno, osuđeno i strijeljano, da zastava i grb i ona odurna himna budu zabranjeni...
I eto tako. To su moja razmišljanja o hrvatstvu, budući da mi u dokumentima piše da sam Hrvat.
Je li to patološki? :plavusa: