Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Imate li patološki odnos prema svom hrvatstvu?

1. da
4
15%
2. ne
5
19%
3. ponekad
1
4%
4. ja nisam hrvat
17
63%
Jel se pod patološko računa da ja, kao zvanično Hrvat, mrzim Hrvatsku kao državu stvorenu na nacionalističkoj mržnji i genocidu, mrzim hrvatski narod kao ideju po kojoj je konstituiran (primitivno pleme zasnovano na lažima o imaginarnim tisućljetnim snovima itd.), mrzim hrvatsko društvo, često sanjarim o demografskom izumiranju kompletne nacije do (nadam se) 2100. godine, ako ne i ranije, ili zamišljam da se ukida državni suverenitet i zemlja preda na upravljanje Njemačkoj, Švedskoj, Finskoj ili nekoj takvoj zemlji, kao provincija, a da se svaki trag hrvatstva zatre, po mogućnosti i oružjem...

Da često žalim za tim da 1995. Clinton nije jednostavno poslao kopnenu vojsku u Bosnu da sredi stvar, pa onda u Hrvatsku (i Srbiju) da sruši vladajuće polutotalitarne režime tenkovima i provede opsežan proces detuđmanizacije u stilu denacifikacije u Njemačkoj 1945., da HDZ bude zabranjen a 200-300 ljudi iz njegovog šireg vrha uhapšeno, osuđeno i strijeljano, da zastava i grb i ona odurna himna budu zabranjeni...

I eto tako. To su moja razmišljanja o hrvatstvu, budući da mi u dokumentima piše da sam Hrvat.

Je li to patološki? :plavusa:
By tasa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1952658#p1952658]Anhedonie napisao:[/url]To kao da ne bude bas SVAKA tema koju otvoris o Srbiji?

Pathetic
:up:

Popeye i Stripi su toliko naklonjeni srbiji da su trecinu foruma posvetili toj "prijateljskoj" zemlji ali to je ok obzirom da ce se na ovu temu javiti vise onih koji ce reci ok Popeye gazi me pljuj me to je tako hrvatski i ok a mi se bas na to lozimo
pitam se da srbiju snadje ono sto je prosla bosna i krajina da li bi nasi forumasi bacali cvece na hrvatske tenkove i sa istim zarom cekali hrvatski noz ili bi promenili misljenje jer je jelte doslo gurguji
srbe ne treba ni malo zaliti nego ih ako Bog da istrebiti jer njihova svest nije dostojna imena bilo kojeg naroda niti zauzimanja mesta na atlasu makar i slovima obzirom da se zna da srbija odavno postoji upravo samo na papiru dok je ne preimenuju u new crogermania ili nesto americko-germansko a cro ce biti dupelizac koji ce kao i do sada ubirati vrhnje dok ne dodje novi poredak pa i novi neko kome ce da lizu...
p.s. meni je iskreno zao sto se onaj NATO tako brzo povukao nad srbijom
Korisnikov avatar
By Presveta Baba Simana
Ne. Od kada sam saznao da su Svibanj, Listopad i ostali meseci srpske reči ... osećam se mnogo bliže Hrvatskoj nego do pre par dana. Ne znam čemu pronalaženje i isticanje tako sitnih razlika kada se možemo ponositi sa gomilom sličnosti o kojoj drugi narodi mogu samo da sanjaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!