Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Ma naravno da ima,ja sam primer.
Ali u odredjenim situacijama kada vam dodje smotali bi ga na trenutak,ali se vratite.
De?ko koga sam voleo je sada oženjen i super smo drugovi,prošlost ne pominjemo.Što ne zna?i da ne pri?amo o mojoj sadašnjosti:D
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by gox
Ma naravno da ima,ja sam primer.
Ali u odredjenim situacijama kada vam dodje smotali bi ga na trenutak,ali se vratite.
De?ko koga sam voleo je sada oženjen i super smo drugovi,prošlost ne pominjemo.Što ne zna?i da ne pri?amo o mojoj sadašnjosti:D
moram da te pitam vezano za gore citirano... jel ikada pomislis na njega na "onakav" nacin, na koji si ga gledao pre?
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by reveal

moram da te pitam vezano za gore citirano... jel ikada pomislis na njega na "onakav" nacin, na koji si ga gledao pre?
Pa vidi,ja sam ti mnogo nezgodna životinja.On je mene jednom mnogo povredio ne?im što mi je rekao i ja sam rekao da nikada više ne?e mo?i da mi pridje.Mada me dodirne nekada,privla?im ga još uvek,to se vidi,pa ponekad se o?eša o mene i tako to,ali ja se pravim kao da je to slu?ajno.
Da lepo izgleda i vidim ga nekada kao pre,ali to me brzo prodje.Ima toliko gay momaka boljih od njega,sada on pada u senku.Namerno mu i pri?am o silnim momcima koji me jure,mada vidi se da je malo ljubomoran ali ne sme da se izjašnjava.
Sada smo samo drugovi i tu je kraj,može samo da me gleda i tu se završava pri?a!!!
By Shoplifter
sve je moguce, a mozda cak i to.
ako dozivim pricacu, za sada kod mene, sto je burnija bila veza, to je nemogucnije prijateljstvo. :neznam:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by gox

Pa vidi,ja sam ti mnogo nezgodna životinja.On je mene jednom mnogo povredio ne?im što mi je rekao i ja sam rekao da nikada više ne?e mo?i da mi pridje.Mada me dodirne nekada,privla?im ga još uvek,to se vidi,pa ponekad se o?eša o mene i tako to,ali ja se pravim kao da je to slu?ajno.
Da lepo izgleda i vidim ga nekada kao pre,ali to me brzo prodje.Ima toliko gay momaka boljih od njega,sada on pada u senku.Namerno mu i pri?am o silnim momcima koji me jure,mada vidi se da je malo ljubomoran ali ne sme da se izjašnjava.
Sada smo samo drugovi i tu je kraj,može samo da me gleda i tu se završava pri?a!!!
mislim da kada prodje neki period, tzv. period "udaranja ceznje", da tada postoji velika sansa da ostanete u ok odnosima. da bez problema slusate sta vam bivsi radi sada, s kim je itd.... cudno, jer iako ste se povredjivali sa namerom, na kraju uspete da ostvarite normalan odnos.

a i slazem se da, ako je veza bila dosta burna, puno strasti, osecaja.. :boxer: da su male sanse da ostanete prijatelji... :cut:
Korisnikov avatar
By bigirl
Prijateljstvo posle ljubavi?! Sumnjam u to.

Ako prijateljstvo posle veze traži onaj koji je raskinuo, samo ga grize savest i ho?e da bude uz vas jer konta (pogrešno) da ?ete tako manje patiti.
Ako prijateljstvo ho?e odba?ena osoba u vezi, ona ustvari ho?e vezu, pa misli da ?e ako ostanu prijatelji (tj bliski), imati ve?e šanse da smuva ponovo.

Treba da proðe mnogo vremena za pravo prijateljstvo. Što je ljubav bila ve?a, to treba više vremena. Jednostavno treba da proðu sve faze: bola, mržnje, tuge, sujete, udaranja ?ežnje, podizanja ega samom sebi jer bivši još uvek želi da te vidi (a ti misliš kako želi i nešto više), pa onda prva ispala i odbacivanje i... onda možda prijateljstvo. Ali i tada je samo možda.

Naravno, ovde ne govorim o nekim neozbiljnim vezama, kao ni o vezama u tinejdžerskom dobu (mladost - ludost).
By Mudolog
Pitanje mogucnosti i pitanje potrebe za prijateljevanjem su dva razlichita pitanja.

U sluchaju nepostojanja jednog od dva navedena, i dalje se ne radi o neprijateljstvu.

Za neprijateljstvo je potrebno vishe.
Korisnikov avatar
By mirth
Uh, pa sve zavisi... nakon nekih veza je moguce, nakon nekih nikako..

Na primer, ako se veza raspala zato sto su se partneri razocarali jedno u drugo (na bilo koji nacin), onda verovatno nece imati potrebu ni da se vidjaju jedno sa drugim.

Ako su se razisli bez da su se zamrzeli, od kvaliteta same veze zavisice mogucnost prijateljstva - sto je veza bila strastvenija, to teze spustiti loptu. Ako je veza prekinuta odljubljivanjem samo jedne osobe, opet problem.

Veza iz koje su oboje shvatili da se lepo slazu i da cene jedno drugo, ali da nisu zaljubljeni jedno u drugo (a i to se desava) - moze da bude lepa podloga za intenzivno i dugorocno prijateljstvo...
Korisnikov avatar
By Ctatyc
i ,ima li prijateljstva posle ljubavi...
mada uvek je diskutabilno sta znaci prijateljstvo...
stalno vidjanje, prijateljski odnos, hladan odnos...
sa nekima sam ostao ok, ali coveka kojeg sam najvise voleo
nisam cuo ni video godinu dana
osetim potrebu za njim, ali kazem sebi da je tako najbolje...
:usamljen:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
po mom iskustvu i iskustvu mojih prijatelja DA...ali zavisi kako se zavrsilo...
Korisnikov avatar
By bigirl
Pitajte me za par nedelja.
Korisnikov avatar
By reveal
mislim da je vrlo moguce... ali to sasvim zavisi od ljubavi, i od te dve osobe.

ako im je ljubav tj. veza bila sa dovoljno visokom dozom postovanja, skoro sam pa sigurna da bi bilo prijateljstva. e sad kakvog? pa, nekog sporazumnog, npr. nece da izlaze zajedno svaki vikend, da se cuju svaki dan i sta ti ja znam... ono, ponekad halo, halo... i to je to.

:shake:
moje prvo iskustvo... i kazem NE.

zasto? ne zelim apsolutno nista sa tom osobom. jbg.

:murkan: :sarana:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
Pitajte me za par nedelja.
Neeeeeemaaaaa!!!
A zašto? Zato što ona izmišlja pri?e s ciljom da me povredi.
Zato što me zove u pola no?i da bi proverila gde sam i s kim sam.
Zato što mi je pretila da ?e re?i mojoj mami.
Korisnikov avatar
By Nestao
prijateljstva posle ljubavi nema!

kratko i jasno!
By Бреее!!!
Originally posted by Hefaistion
prijateljstva posle ljubavi nema!

kratko i jasno!
jos krace:
I M A !!!
ziv sam primer, i to sa svima sa kojima sam bio u ne bas kratkim vezama ! :kiss: :love: :friends:

:zastava: :sunce: :zastava:
Korisnikov avatar
By Nestao
ok....rekao sam sta mislim...i pozvao se na svoj primer!!!!
:indijanac:
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Ne znam
Ostao sam u prijateljskim odnosima sa svim mojim exovima. Mada, nikog od njih nisam stvarno voleo.

Voleo sam jednog decka, pizdu od coveka, sad ne mogu da zamislim bilo sta s njim, ni prijateljstvo.

Izgleda da - sto je veca ljubav, manje su sanse za prijateljstvo posle te ljubavi, bar kod mene:D
:zid:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
uh.. mnogo komplikovano.. nista pametno tu covek ne moze da kaze.. prijateljstvo nakon ljubavi.. moze.. mozda.. ali.. pitanje je da li ce obe strane biti iskrene u tom svom tzv.prijateljstvu.. pitanje je da li ce jedna strana ipak da se nada.. ocekuje potajno.. zivi u senci.. ceka.. veoma tesko, bolno.. gleda osobu koju voli, nadajuci se da ce mozda, jednoga dana.. opet da se pojavi ta iskra izmedju njih.. ne znam, jednostavno mislim da nije fer.. mozda jedino ukoliko obe osobe razgranice osecanja koja su neka postojala izmedju njih.. mada to je veoma tesko.. ako je bila ona prava velika ljubav kojoj svi tezimo.. i za kojom tragamo.. bez obzira na nacin na koji se zavrsila.. bez obzira ko je kriv.. ko je ostavio a ko je ostavljen.. ali zivot je jednostavno takav.. moramo se pomiriti sa tim da gubimo osobe do kojih nam je stalo.. a nekada i ostavljamo osobe kojima je stalo do nas.. zivot je komplikovan.. a ljubav jos vise.. zato ipak mislim da ne treba raspravljati o tome.. nego pustiti da vreme ucini svoje.. ko zna.. sve je moguce..
Korisnikov avatar
By Draco
Naravno da ima! Zasto ne bi bilo? Ako nekoga prestanem da volim THAT WAY ne znaci da je prestao da mi odgovara kao osoba. Sad, ja bar licno nemam onaj trip da ne mogu bivsu da gledam sa sadasnjom, ali sve i da ga imam, postojalo bi resenje tipa 'aj se gledamo bez nje', mislim, nije kao da su vezane pupcanom vrpcom, right?

Sad, postoji i opcija da me taj neko, neka, sta god razocara kao covek, ali to je druga prica. Nekako, onda je logicno da necemo ostati prijatelji jer sta ce mi losi likovi u zivotu i kao poznanici, a kamoli prijatelji...

Ma...odoh ja da ucim, pametnije je to...
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by bigirl
Prijateljstvo posle ljubavi?! Sumnjam u to.

Ako prijateljstvo posle veze traži onaj koji je raskinuo, samo ga grize savest i ho?e da bude uz vas jer konta (pogrešno) da ?ete tako manje patiti.
Ako prijateljstvo ho?e odba?ena osoba u vezi, ona ustvari ho?e vezu, pa misli da ?e ako ostanu prijatelji (tj bliski), imati ve?e šanse da smuva ponovo.

Treba da proðe mnogo vremena za pravo prijateljstvo. Što je ljubav bila ve?a, to treba više vremena. Jednostavno treba da proðu sve faze: bola, mržnje, tuge, sujete, udaranja ?ežnje, podizanja ega samom sebi jer bivši još uvek želi da te vidi (a ti misliš kako želi i nešto više), pa onda prva ispala i odbacivanje i... onda možda prijateljstvo. Ali i tada je samo možda.

Naravno, ovde ne govorim o nekim neozbiljnim vezama, kao ni o vezama u tinejdžerskom dobu (mladost - ludost).

Ova bigirl kao da je u mensi.. :klap: :kiss: :opacupa:

Trojica mojih prijatelja su mi bivsi decaci-znaci verujem..U pocetku jeste bilo problema da se izmire te razlicite price al su nasle svoje mesto.. :friends:
Korisnikov avatar
By Val
Mene bi pre zanimalo, ima li ljubavi posle prijateljstva...? :D
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ipak mislim da nema prijateljstva posle ljubavi :(
By argentum_inf
nista od toga..uvek neko jos nesto vise oseca..:no:
By amnesia_
aman brej ima...

svasta sam ja dozivljavala nakon veza! naravno, nekog ne mogu da smislim, ali definitivno vise imam prijatelja, a znam da je tako i sa druge strane! :redaljka:
By argentum_inf
Originally posted by amnesia
aman brej ima...

aman brej,nema!!:lol:
By amnesia_
Originally posted by argentum_inf
Originally posted by amnesia
aman brej ima...

aman brej,nema!! :lol:
KAD JA KAZEM DA IMA, ONDA IMA!

TJESH MI IZADJESH NA CRTU, AAAA? aa? AAA? a? aAAAa? AAAAAAaaa? :lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By EYA
imaaaaaaa, bwee !

samo posle pravih ljubavi ostaju i snazna i prava prijateljstva.
prijateljstvo je oblik ljubavi. samo treba znati kako spreciti sujetu da u procesu transformacije ne optereti ljubav, jer veoma lako sve moze da potone i zatim, pohranjeno u najmracnijim delovima nase podsvesti preraste u opsesiju ili mrznju.
By Ulix
Ima, u slucaju da su u pitanju racionalni ljudi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!