Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by goxmoram da te pitam vezano za gore citirano... jel ikada pomislis na njega na "onakav" nacin, na koji si ga gledao pre?
Ma naravno da ima,ja sam primer.
Ali u odredjenim situacijama kada vam dodje smotali bi ga na trenutak,ali se vratite.
De?ko koga sam voleo je sada oženjen i super smo drugovi,prošlost ne pominjemo.Što ne zna?i da ne pri?amo o mojoj sadašnjosti:D
Originally posted by revealPa vidi,ja sam ti mnogo nezgodna životinja.On je mene jednom mnogo povredio ne?im što mi je rekao i ja sam rekao da nikada više ne?e mo?i da mi pridje.Mada me dodirne nekada,privla?im ga još uvek,to se vidi,pa ponekad se o?eša o mene i tako to,ali ja se pravim kao da je to slu?ajno.
moram da te pitam vezano za gore citirano... jel ikada pomislis na njega na "onakav" nacin, na koji si ga gledao pre?
Originally posted by goxmislim da kada prodje neki period, tzv. period "udaranja ceznje", da tada postoji velika sansa da ostanete u ok odnosima. da bez problema slusate sta vam bivsi radi sada, s kim je itd.... cudno, jer iako ste se povredjivali sa namerom, na kraju uspete da ostvarite normalan odnos.Originally posted by revealPa vidi,ja sam ti mnogo nezgodna životinja.On je mene jednom mnogo povredio ne?im što mi je rekao i ja sam rekao da nikada više ne?e mo?i da mi pridje.Mada me dodirne nekada,privla?im ga još uvek,to se vidi,pa ponekad se o?eša o mene i tako to,ali ja se pravim kao da je to slu?ajno.
moram da te pitam vezano za gore citirano... jel ikada pomislis na njega na "onakav" nacin, na koji si ga gledao pre?
Da lepo izgleda i vidim ga nekada kao pre,ali to me brzo prodje.Ima toliko gay momaka boljih od njega,sada on pada u senku.Namerno mu i pri?am o silnim momcima koji me jure,mada vidi se da je malo ljubomoran ali ne sme da se izjašnjava.
Sada smo samo drugovi i tu je kraj,može samo da me gleda i tu se završava pri?a!!!
Originally posted by revealmoje prvo iskustvo... i kazem NE.
mislim da je vrlo moguce... ali to sasvim zavisi od ljubavi, i od te dve osobe.
ako im je ljubav tj. veza bila sa dovoljno visokom dozom postovanja, skoro sam pa sigurna da bi bilo prijateljstva. e sad kakvog? pa, nekog sporazumnog, npr. nece da izlaze zajedno svaki vikend, da se cuju svaki dan i sta ti ja znam... ono, ponekad halo, halo... i to je to.
Originally posted by bigirl
Prijateljstvo posle ljubavi?! Sumnjam u to.
Ako prijateljstvo posle veze traži onaj koji je raskinuo, samo ga grize savest i ho?e da bude uz vas jer konta (pogrešno) da ?ete tako manje patiti.
Ako prijateljstvo ho?e odba?ena osoba u vezi, ona ustvari ho?e vezu, pa misli da ?e ako ostanu prijatelji (tj bliski), imati ve?e šanse da smuva ponovo.
Treba da proðe mnogo vremena za pravo prijateljstvo. Što je ljubav bila ve?a, to treba više vremena. Jednostavno treba da proðu sve faze: bola, mržnje, tuge, sujete, udaranja ?ežnje, podizanja ega samom sebi jer bivši još uvek želi da te vidi (a ti misliš kako želi i nešto više), pa onda prva ispala i odbacivanje i... onda možda prijateljstvo. Ali i tada je samo možda.
Naravno, ovde ne govorim o nekim neozbiljnim vezama, kao ni o vezama u tinejdžerskom dobu (mladost - ludost).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!