Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By mikka
#1427490
Nisam nasao slicnu temu (mada se nisam ni puno trudio :sweet: ), ali zaboga ovo je gej forum, shkandal je nemati 'vaku temu :tetka:
A ne znam zasto, imam osecaj da se ovuda"setaju" vrlo interesantne frizure. I frizeri :lol:

Dakle, kakvu frizuru trenutno imate :ogledalce: , kakva vam najbolje stoji :kosa: , koja vam je bila najveci promasaj :obesen: , koja je najludja koju ste imali :luda:

Sve od oblika, kolorita, i ostalih stvari koje se ticu hairstyle-a i tako to.

gay power :zastava: :smeh:

:cheer:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
#1427493
trenutno sam u fazi pustanja kose, i frizura mi (kaze mama) izgleda kao Sabanu Saulicu iz mladih dana. :roll:
Najbolje mi stoji kratka kosa, ali mi to dosadilo, pa hocu da eksperimentisem.
Najveci promasaj je bila lose uradjena cirokana u srednjoj. Gospode..
Najludja koju sam imao... pa ne znam, imao sam svojevremeno nesto izmedju pletenica i dredova. Kapiram da je bila luda.
Farbao sam se u crveno i crno.

eto;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
#1427498
Klasično kratko, kad sednem u stolicu kod frizera kažem kec sa strane, četvorka gore :) i sve mašinicom gotovo za 10 minuta.
Povremeno se malo zapustim, ali nikad nešto previše.
Kad mi kosa poodraste teram razdeljak nadesno.
Nisam eksperimentisao do sada.
By ~ Le Saint X ~
#1427510
Standardno kec svuda...
ponekad kec sa strane, trojka gore

(ovo zvuci ko pregled zuba)
da uzmem Kiborgovu terminologiju


hahaha
prosle godine sam pustao kosu...volim lokne...ali, odustao...
kratke su jebozovnije and more sexy

:kosa:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
#1427518
Ja kod frizera uvek isto kazem kad me pita kako cemo se sisati:sa strane masinicom na trojku i gore malo da se skrati makazama :D ...tako vec godinama..
Korisnikov avatar
By Das Ich
#1427525
trenutno pustam kosu i cekam da mi se izjednaci prirodna sa farbanim delom...posto se farbam jos od osnovne, u najrazlicitije boje, kosa mi je blago receno propala :zid: ..mada naravno, nije samo zbog toga, al jbga...sto se duzine tice, izmenjala sam bas razlicite frizure, od skroz kratke, do duge ravne preko ledja...provalila sam da kad god imam dugu kosu, ofarbam se u crno, a kad je kratka, onda se odlucim za drecave boje i razlicite nijanse...kad je kratka lakse je eksperimentisati...sad mi se cini da mi najlepse stoji crna duga kosa pa tezim tome, mada cu morati da stavim kanu :D nikad se vise ne bih farbala u ljubicaste nijanse, a ni u narandzaste :ruzan:
Korisnikov avatar
By Daliborka
#1427598
Kosa mi je prirodno dosta tanka i slaba, ali hvala bogu nije retka.
Zato je besomucno tapiram, lakiram, uvijam, feniram i farbam.
Koristim i raznorazne ekstenzije, umetke i perike.
Sve ja to sama sebi montiram na glavu, sama se i farbam i uopste sama se friziram, a usluge profi frizera koristim samo za shishanje.
Uvek trazim da me oshisha ravno, duzina do ushiju, shishke do pola cela, a posle ja sa mojom kosom radim sta god mi padne na pamet i uvek imam shik frizuru.
:kosa:
Trenutno imam napuhanu, tj. natapiranu frizuru koju sam nazvala " friz Poludelo srce ala Marija Antoaneta ". :kosa:
Za trajnost i postojanost volumena koristim i platformu, tj. klupko od sintetickih vlakana, koje je sakriveno ispod prirodne kose. To sluzi da " pridrzava " frizuru da ona ne bi splasla.

Evo zgodne prilike da vam, drage moje, dam uputstvo za pricvrscivanje te platforme, ako pozelite da napravite frizuru kao sto je moja.

Razdelite na potiljku kosu, uzmete iz sredine jedan omanji pramen i upletete ga u pletenicu. Pletenicu uvijete, savijete je u cvoric i pricvrstite snalama. E sad imate taj cvoric i za njega fiksirate klupko od sintetickih vlakana. Imate platformu i sad preko nje prebacujete svoju prirodnu kosu i formirate zeljenu frizuru.

Evo pogledajte i video uputstvo

''
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
#1427607
Imam dugu ravnu svetlo-smedju kosu. I kao neke siske sa strane, koje se sada vec slobodno mogu nazivati pramenovima jer me mrzi da odem da ih skratim. Cesto me pitaju da li se farbam, dok ja zapravo to nikad nisam ni radila, a ni nemam nameru. Makar ne pre prvih sedih. I da, ne peglam kosu, iako i to cesto ljudi misle da radim.


Pravi mi se promena, medjutim plasim se jer jako volim svoju kosu. Padale su mi na pamet raznorazne "Shane" varijante, ali nisam sigurna koliko bi to meni stajalo. A i koliko dugo bi mi ta frizura bila interesantna.


Nisam imala nekih drasticnih promena sto se tice frizure, sem one iz osnovne skole kada sam bila skroz butch. Da, ja, osisana na dvojku. Ne ponovilo se, tuzno je secati se toga kako mi je to stajalo.
By Swanheart
#1427612
imala godinama levu strane glave skoro obrijanu, a na desnoj shishke :hyper:
onda je doslo vreme da se odraste, shishke otishle i sada kraca kosa
Korisnikov avatar
By Neve
#1427627
Tamno smeđa, ravna.. par puta se zafarbavala (pokušaj crne i par nijansi svijetlija smeđa, ali lijena sam za to pa držim prirodnu) .. nešt ispod ramena, taman da pokrije tattoo kad izviri "iz majice". Čini mi se da nisam nikad eksperimentirala s kosom, sem ak me možda ne okrene kad dođe period vodenjaka.. pa mal poludim. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Insorcer
#1427628
Huh...trenutno imam obichnu kratku frizuru ofarbanu u "darkest brown"...kako je volim zvati "Brian-ovka" :giggle:

Imao sam i belu kosu, i crvenu, pink, zelenu..metalik sivu, maslinasto zelenu, nebo-plavu, teget plavu. Najduzhe (gotovo 8 godina) sam crn. Tokom prve i druge godine faksa sam nosao kreste od 15-20 cm...i sada volim videti punkere :leviathan:

Imao sam momenat pushtanja kose pre 4 godine, na kraju se zavrshilo shishanjem "na keca".

Najvetji promashaj mi je bio u 12-oj godini, kada sam namolio mamu da mi stavi "minival" (zhena je tada imala svoj frizerski salon)..e to ne bih zheleo ponoviti :roflmao:
Korisnikov avatar
By starsailor
#1427631
imala sve duzine, sve boje, skoro sve frizure. i dan danas ne mogu da zamislim da imam "normalnu" frizuru, il bar boja mora da je "nenormalna" :panker:
Korisnikov avatar
By *deni*
#1427637
Originally posted by Armand
....Najvetji promashaj mi je bio u 12-oj godini, kada sam namolio mamu da mi stavi "minival" (zhena je tada imala svoj frizerski salon)..e to ne bih zheleo ponoviti :roflmao:
:lol:
To bih zeleo videti.
:lol:

Imam izrazito gustu i talasastu kosu koja brzo nabuja, pa na svake tri nedelje moram da idem kod frizera da mi je istanji i oblikuje.
Farbam se i dalje u crno, posle vise neuspesnih pokusaja da predjem u brinete.
Uvek mi povuce na ridje, valjda mi takva pigmentacija, pa sam posle svakog neslavnog pokusaja da je posvetlim morao da je prefarbam ponovo u crno.
I tako...
:vatroslava: :deni:
Korisnikov avatar
By Dina
#1427721
Oh da ne propustim neku temu o kosi... :kosa:

Bas odavno nisam pisala :lol:

Elem porasla je u medjuvremenu, sve je duza i duza... :klap: Proslog meseca sam je ofarbala u ridje ali posto se crvena najbrze spira sad je malo izgubila tu boju, ali uskoro cu opet na farbanje. A inace i dalje imam lokne jeeee (za one koji su propustili ranije postove - do prosle godine je izgledala kao metla i celog zivota pre toga, zato sam je i pustila jer ne volim ravnu dugu kosu, talasasta je drugo).

Ako vas zanima kako to izgleda na slici, Andjela je napravila vecu u mom potpisu, ista ja... :lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
#1427729
klasicno kratko dvojka sa strane i duze gore:cowboy:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
#1427982
Ja sam imao kratku (prirodno) smedju kosu, koju sam u srednjoj pustio, a onda farbao i izvlacio crvene, teget plave, zelene, plave, bele itd. pramenove (sto je izgledalo ovako nekako, samo sarenije).Slika Nazalost (ili na srecu) nemam slika iz tog perioda.
Sada imam duzu smedju kosu, sisam se danas, a kasnije nameravam da, opet, postanem saren. Uzgred zna li neko, ako je iz Nisa, gde mogu da nadjem neku normalnu nijansu ljubicaste?
Korisnikov avatar
By Allkey
#1428073
Najgora kosa koju sam ikada imao je dugačka. :)
Rešio sam da je puštam od septembra prošle godine i do pre par nedelja sve tako. Kad sam se ošišao, doživeo sam prosvetljenje. Izgledam mlađe i lepše, kao osoba.
Sada imam emo šiškicu. ^_^

A volim često praviti ludnice od kosurine, tako da ne znam da kažem u vezi toga koja mi je bila najbolja, ali konstatujem da mi definitivno dobro stoji kada je podignem, raščupam, nakostrešim (frizura popularna takođe kao "jesi juče spavao sa Teslom?)... :)

Evo mali timeline uspešnih frizura:

Ramones, Beatles, štaveć:
Slika

Pa posle toga malo duža:
Slika

I posle toga, povratak na staru, dobru emo šiškicu:
Slika

Klik za uvećanje.

Eto tako. :)
By biotherm
#1428155
uvek mi je kratka ( ne pravise), cesto eksperimentisem sa stilom... trenutno mi je krace s strane, gore duze; da, gore imam pramenove - svetle, plave

i dobro mi stoji... :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
#1428158
Originally posted by Allkey


I posle toga, povratak na staru, dobru emo šiškicu:
Slika

Klik za uvećanje.

Eto tako. :)
Originally posted by biotherm
uvek mi je kratka
Usne su ti medene, kosa smedja - kratka
:love:
''
By mikka
#1428169
I ocekivao sam ovakvu raznovrsnost frizura :yes:
Inace, ja sam imao frizure raznih duzina (doduse, najduze do vrata) i oblika, jedino nisam nesto petljao sa bojom. Radi nekih potreba, jedva sam pristao da mi je samo jednom prosvetle, i bilo je u sustini ok, ali nisam u fazonu farbanja. Leti na suncu uvek postane svetlija, i to mi je dovoljno. :sunce:
Inace, kraca "razbacana" mi je super, a i skroz kratka, 1,2,3.
Imao sam i te "emo" siske, nagovorila me drugarica, staznam, bilo je ok, ali nije potrajalo.
Najveci promasaj je kada su mi zbog neke "inspiracije" skratili kosu s jedne strane stepenasto "nakrivo", a druga strana na kratko, meni uzas zivi, ali njima to bilo kao stylish. :kletva: Kad se sve zavrsilo, vratio sam ravno na 1. Ne ponovilo se. :vruce:
Korisnikov avatar
By Sunce
#1428181
Ha, ha, pa na :sunce: svi prosvetle. :lol:

Meni je frizura kraca sa zulufima. To kad kazete: 1, 2, to se razlikuje od frizera do frizera - bar oni tako kazu.

Kod mene je sa strane valjda 0.5, pa 1, na vrhu 2, ne znam.
Korisnikov avatar
By *deni*
#1428233
Originally posted by Sunce
Ha, ha, pa na :sunce: svi prosvetle. :lol:

Meni je frizura kraca sa zulufima. To kad kazete: 1, 2, to se razlikuje od frizera do frizera - bar oni tako kazu.

Kod mene je sa strane valjda 0.5, pa 1, na vrhu 2, ne znam.
:mazi: :kiss:
By Hans
#1428251
Imam trenutno malo duzu kosu, nalik onim frizurama porno zvezda iz ranih devedesetih...vreme je da se shisham a najbolje mi stoji...jako kratka, skoro pa "kec".
By alexandermagic
#1428340
- Kratka, crna.
- Prije je bila malo duža, ali ne da mi se gubiti vrijeme na ekstra njegu iste.
- "Lude" frizure nisam imao niti sam se bilo kad farbao.

Divan sam. :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Darling
#1428792
Godinama sam imala ravnu duuugu kosu, nisam se farbala, niti imam zelju... Pravile su mi sestre "riblju kost", zatim vece lokne, dobro mi stoje.
Sada imam frizuru kao Allkey na trecoj slici, oprilike... Tamno-smedja je i gusta, siske mi idu ukoso, na desnu stranu, cupavo sve. Pusticu je do ramena, ne duze...
U srednjoj sam htela da se osisam na kratko, ofarbam u teget i probusim obrvu, ali me je proslo... :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
#1428814
Koliko god ne voleo emo stil frizura, i svega.... E.M.O. that's hot! :parishilton:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!