Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ahaaa... jbg, nemam iskustva sa tim.. dimenzijama i zapreminama :blush: ali jbt, nešto mi teško da poverujem da je toliki akviš toliko complicated...
Mada, hej, kod nas je komplikovano i to da ti jedna TA peć radi kako treba, pa onda i nije tako neverovatno... Ovako dobro zvuči ta kombinejšn.
To sa diodama mi se baš đa. Meni nekako za veću zapreminu nikako ne ide oblik kvadra, ja sam uvek za neku višeugonu osnovu :) ali ok, kontam da je tebi i zbog već odeređenog mesta gde će stajati ovako lepše.

Još samo da ispljuneš keš i silikon, pa da se vratimo na temu :D
By Sixto
Ma kakvi, pravougaoni su najbolji, sve ostalo je kic.

Jbt razmisljam o njemu pet dana i vec imam u glavi kako bi trebalo sve da izgleda. Da imam kes na gomili sad, tj da ne cekam da mi legne plata, odma bi uzeo da ga radim. Ma sastavio bi haubu za 4 sata, pod uslovom da zalepim stvari koje trebaju dan ranije.

Kontam da ce me doci nekih 300e akvarijum i jos jedno 100e komoda ispod njega.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Joooj, znam kako je to... kad mozgaš, zamišljaš u detalj, planiraš... skoro da ga već vidiš na sred dnevne, ne? :D

A kič.. pa ne mora da bude, ima extra ideja, tvrdim :)
A komoda... puno drvo-meta kombinacija, mislim?

A koliko ti fali para za tu gomilu od 300?
By Sixto
Komoda ce biti ram od metala i okolo oblozeno kantovanom ivericom. Najverovatnije da nece imati teksturu drveta vec nesto drugo s obzirom da soba ima tamno ljubicaste zidove.

Za akvarijum imam trenutno za izradu samo jer spizdih u petak pare na aranzman u Argusu! :lol:

Hauba i ostalo ce da legne kad prodje ispitni rok i vrnem se s mora. Dotle ga lepo napravim i polako doteram pozadinu za koju imam sav alat i sve.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa dobro, to je cool, moze da bude extra.. nismo znali da je tamnoljubičasta na zidovima :D

A ja mislio hoćeš sve odmah i sad, ja boga mi ne bih izdržao da razvučem to mesec dana :D
By Sixto
Hauba ide posle mora, dakle iza 20.07. jer imam pet ispita u junu da sjebem. Pozadinom cu da se zajebavam vikendom.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Boga mi, dobra komoda :) Samo - ja bi metn'o neke točkiće dole :shmi:
Znaaaaaam, znaam, težina, ali neke meNtalne.... :D

I čekamo sledeću sredu :minibounce:
Korisnikov avatar
By taurus
imam biljaka za izvoz...da nekada secem,menjam ga cesto i to je cool.Posle sredjivanja uvek drugacije izgleda.Zato su bolje biljke,kamen stavis i to je to ,uvek isto...
By Sixto
:lol:

Jbg kad nema ljubicastih il tako nesto. Mozda uzmem crni kad kompletiram sve.
Dnevna ionako nije namestena skroz.
By Sixto
Sve je to bojeno i definitivno kich. Mislim da se jedino crni pesak, koji je vulkanskog porekla, moze naci, a da je prirodan.

Rizlu necu da stavljam jer remeti tvrdocu vode.
Korisnikov avatar
By taurus
uradi dobru podlogu,to se jednom radi.I formiranje traje desetak dana,ne ubacuj odmah ribe...ma znas to...
Slika

Uploaded with ImageShack.us
By Sixto
S obzirom da ce biti neki africki biotop, nece biti biljaka. Amazon ciklidi koji trpe biljke i korenje mi bas i nisu nesto osim diskusa.

Ne drnda mi se sa suspstratom, trimovanjem, prihranom, svetlom od 200w i sl.
Na kraju krajeva 300lit vode i da ubacis samo tetre, pa za plakati.

Ko zna, mozda ovo jednog dana bude dobar reef akvarijum kad se zasitim tanganjikanaca.
Korisnikov avatar
By blenta
lepo je ispala komoda
bas lepo
Korisnikov avatar
By Synesthesia
I, ništa točkići? :lol:

Đa mi se. Baš.

I onaj zid sa zlatnim tanjirom. Taaako je... mnogo mi se đa. Ja bi nešto drugo na toj komodi... jebeš akwish....
:alexis:
By Sixto
Tanjir ide na drugi zid, jbg stajao je tu dok je stajao, sad akvarijum.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Booooooože Petra.... :shmi:

Aj da probam sa drugim smajlijem, khm:

I onaj zid sa zlatnim tanjirom. Taaako je... mnogo mi se đa. Ja bi nešto drugo na toj komodi... jebeš akwish.... :pervert:
By Sixto
Sta bi na komodi? Sex? :lol:

Cela soba je ispala kako nije trebalo. Al to je kad moler misli umesto da radi.
Krecenje sledi ove ili sledece godine.
Korisnikov avatar
By Alejandro
Dosao sam na pravo mesto, vidim.

Ljudi, pomagajte, ja bih da se oprobam s ovim, ali posto nikad dosad nisam imao ista s tim, nemam pojma ni kako da pocnem, a ni da nastavim! :tornado:
Citao sam nesto po netu danas, i svi kazu da su zlatne ribice idealne za pocetnike. Sta vi kazete?

Koliko je tesko odrzavati akvarijum od, recimo, 40 litara?
By Sixto
Pa zavisi. Sta imas od opreme i sta zelis da drzis? Prvo to definisi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!